dimecres, 12 de juny de 2013

TRACTAMENT POR ALS PETARDS (SANT JOAN) AMB FLORS DE BACH

S´apropa Sant Joan... dies de gresca i petards però per als nostres petits amics dies de por, nervis i fins i tot per a alguns un moment de pànic. Hem de saber diferenciar entre el que és una POR i una FÒBIA.
  La por es normal, és el que ens permet ficar-nos alerta davant un perill, s´activen hormones i substàncies que ens mantenen en tensió i preparats per a fugir del perill, però un fòbia va més enllà, es una por incontrolable i inexplicable, ja hi han canvis físics al nostre cos (taquicàrdies mantingudes...etc..). Els gossos i els gats tenen por als petards... això es normal, però alguns el que tenen és fóbia.

  •   QUE PODEM FER PER AJUDAR-LOS ?

Primer sentit comú. Cal realment tenir a un animal "sedat"? Si només se fica alerta i nerviós... se justifiquen els tractaments tant forts? Podem tancar finestres, ficar música alta i tapar-los les orelles.

  • FLORS DE BACH
Tant per animals que només se fiquen una mica nerviosos com per als que necessiten medicació però no els hi podem donar durant tota una setmana (es a dir durant tota la setmana abans i el dia de Sant Joan amb medicació). Aprofito per recomanar que la medicació per al dia de Sant Joan l´ha de recepti un veterinari ja que algunes poden ser perilloses i a més no treuen conciència (es a dir que tenen por igual però no es poden moure)...

PREGUNTA PER LES FLORS DE BACH A LA CLÍNICA VETERINÀRIA GOSPUNTGAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada